Renovera skorsten Stockholm

Med tiden uppstår det skador och slitage inne i skorstenen som gör rökkanaler otäta. En otät rökkanal blir underkänd av sotare och ger eldningsförbud.

Har du problem med en otät skorsten eller behöver du hjälp med annan typ av renovering? Vi utför alla typer av skorstensrenovering och hjälper dig som bor i området kring Stockholm.

Att renovera skorsten säkerställer att du på ett säkert sätt kan nyttja din skorsten och ser till att gifter och rökgaser går ur skorstenen på ett säkert sätt. Dessutom gör en skorstensrenovering att din skorsten står emot en brand en längre tid. Det är viktigt för din säkerhet att se till att din skorsten är i gott skick och står emot de påfrestningar den behöver göra.

När du tar kontakt med oss kommer vi först ut och gör en bedömning på arbetet som du vill ha utfört och därefter skickar vi en offert till dig på arbetet som ska utföras.

Vi erbjuder våra kunder:
– Glidgjutning med Schädlermetoden alternativt tätning med typgodkänd syrafast slang
– Alla typer av skorstensrenovering
– Installation av olika typer av kaminer
– Diverse murningsprojekt
– Putsning
– Måleri
– Snickeri

När du anlitar oss får du som kund:
– Skorststenshantverkare som enbart arbetar med typ- och miljögodkända produkter.
– Av oss får du alltid 10 års garanti!
Hör av dig till oss för att få en offert på skorstensrenovering och för att få mer information om vilken typ av renovering just din skorsten behöver.

Kontakta oss direkt för frågor, bokningar och offerter!