Små kostnader – stora förändringar

Många tror att man behöver lägga ut väldigt mycket pengar på att skapa stora förändringar i sitt hem, men så är inte alltid fallet. Visst kan det vara spännande och kul att göra totala renoveringar i sitt hem, men en renovering är inte något som alla har tid, råd eller lust med. Det betyder dock inte att man inte bryr sig om sitt hem, utan att man fortfarande vill ha det snyggt och stilfullt. Här har vi samlat tips på hur du, med hjälp av billiga alternativ, kan skapa stor förändring i ditt hem.

Dekorplast – Dekorplast är otroligt användbart och kan appliceras på allt från kakel till möbler och bänkar. Plasten kommer i alla möjliga färger och mönster, t.ex. för att efterlikna riktig marmor eller granit.

Klickgolv – Klickgolv är relativt billigt och ett bra alternativ för den som vill slippa lägga om ett helt nytt golv. Klickgolv är enkla att lägga på plats själv och är både snygga och hållbara. I många fall kan du till och med hitta begagnade klickgolv på annonssajter. Då sänker du utgifterna ännu mer.

Målarfärg – Det finns få saker som är lika billiga och effektiva när du vill skapa förändring som målarfärg. Använd dig av väggfärg för att förändra väggarna, takfärg för att sätta färg i taket eller måla om dina snickerier för att ge hemmet en fräschare känsla. Satsa på bra målarverktyg så blir arbetet både snyggare och lättare.

Inredning – Se över din inredning i hemmet. Det behöver inte betyda att du ska köpa en ny säng eller soffa. Ibland är det de små detaljerna som har störst betydelse. Det kan räcka med att du byter matta i vardagsrummet för att få det att kännas modernare eller att du investerar i matchande badrumsset, t.ex. tvålpump, handdukar och snygga dekorationer i matchande kulörer.