Köp material i andra hand

När du ska renovera i hemmet så kommer du att behöva en hel del material och troligtvis även ny inredning. I många fall vänder man sig då till butiker för att köpa allting nytt, men det kan faktiskt löna sig att titta på bygghemsidor och annonssidor istället. Det finns många människor som också går igenom renoveringar eller som har gått igenom en och har mycket material kvar. Istället för att köpa nytt kan du alltså få fräsch inredning och material till mycket bättre priser.

Begagnat behöver inte alltid betyda att du kommer att bli fast med tant Agdas gamla kök från 50-talet. Det finns många som har riktigt moderna kök som de väljer att byta ut, även fast de är riktigt snygga och fullt fungerande. Vill du komma undan så billigt som möjligt med din renovering bör du alltså inte utesluta möjligheten av att köpa saker i andra hand.

Visst måste du även se till att få hem materialet. Antingen hyr du en lastbil som du kan frakta allting i eller så kommer du överens med försäljaren om att betala för leveransen. Det finns även appar som du kan använda dig av där du kan betala människor för olika tjänster, t.ex. just leveranser.